Ook u worstelt waarschijnlijk met de nieuwe anderhalvemetersamenleving. Dat kan haast niet anders. Hoe implementeer ik alle (steeds wisselende) nieuwe maatregelen binnen mijn bedrijf, organisatie of winkelcentrum, is waarschijnlijk uw grootste hamvraag. Het vergt een grote mate van omdenken van iedereen. 

Door mijn uitgebreide ervaring als crowdmanager bij diverse kleine en grote evenementen kan ik u op weg helpen met bijvoorbeeld het maken van een capaciteitsanalyse, zodat u een goed onderbouwd plan heeft om de doorstroom van bezoekers in en rondom uw locatie op een veilige manier te waarborgen.

Capaciteitsanalyse in de anderhalvemetersamenleving
Op dit moment is de verwachting dat de anderhalve-metersamenleving voorlopig blijft stand houden. Dit vraagt om een enorm aanpassings vermogen van de mens, de ondernemers en diverse sectoren. Mijn ervaring als crowdmanager bij diverse evenementen, zet ik graag in om uw bedrijf/omgeving/centrum klaar te maken voor de 1,5m samenleving. Op dit moment heeft de overheid algemene maatregelen afgekondigd voor de diverse sectoren, maar deze maatregelen vragen om maatwerk. Indien u hulp nodig heeft met dit maatwerk, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kan u helpen met het maken van een capaciteitsanalyse. Waarbij u, goed onderbouwd, een plan heeft voor de doorstroom van bezoekers in/rondom uw locatie. Ik kan met u meedenken over:

 • De maximale capaciteit van uw locatie / bedrijfsruimte / winkelpand / winkelcentrum / looproutes / etc.
 • De eventuele alternatieve looproutes in uw locatie / gebied
 • De te nemen maatregelen
 • De implementatie van de maatregelen
 • De monitoring van de maatregelen en capaciteit
 • Het opstellen van een onderbouwd plan om de overheid te overtuigen van het feit dat uw onderneming met diverse maatregelen toegepast op uw situatie, de bedrijfsvoering weer door kan zetten.

Hieronder staat een voorbeeld van een capaciteitsanalyse in combinatie met diverse maatregelen, binnen een horecagelegenheid.

Voorbeeld indeling bedrijfspand

Binnenstad regulering in de anderhalvemetersamenleving
De maatregelen die opgesteld worden door de Rijksoverheid, moeten lokaal worden uitgevoerd door de gemeente. Dit vraagt per gemeente, per winkelcentrum en soms ook per straat een aanpak op maat. Ik kan u met onderbouwde capaciteitsanalyses en crowdmanagementplannen helpen met de regulering van de bezoekersstromen in uw gemeente / winkelcentrum / binnenstad / straat.

Voorbeeld indeling binnenstad

Autocad tekenen
Ik ben zelf in bezit van een SCAD tekenprogramma, en wellicht kan ik dit inzetten voor u of voor uw bedrijf. Ik kan voor u…

 • Plattegronden omzetten in een Scad tekening (.dwg)
 • Het aanpassen van bestaande plattegronden
 • Het digitaal intekenen van onruimingsplannen / bedrijfnoodplannen

Meedenken in de toekomst
Wellicht zal de samenleving nooit meer worden zoals die was. Hoe de samenleving er straks uit zal zien is nu nog niet te voorspellen, maar ik kan wel met u meekijken om klaar te zijn voor de toekomst, en in te spelen op de veranderende samenleving. Denk hierbij aan:

 • Het creëren van een event concept in de anderhalvemetersamenleving
 • Het creëren van een beursconcept binnen de normen van de anderhalvemetersamenleving
 • Het opnieuw indelen van uw pand/locatie